Klachten en geschillen

KLACHT OVER PRODUCT OF SERVICE

Indien  uw product niet naar behoren werkt, probeer dan eerst de gebruiksaanwijzing  te lezen die u  op deze link https://manuals.hs-plus.com/nl kunt vinden.

Als u de gebruiksaanwijzing  heeft gevolgd en het probleem toch niet was opgelost, neem dan contact met ons op via e-mail [email protected].

Stuur ons per e-mail een foto of video waarop duidelijk zichtbaar is dat het product niet werkt en wij zullen uw klacht binnen 8 werkdagen behandelen.

Bent u het niet eens of komen we samen niet tot een oplossing kunt u uw klacht aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform voorleggen https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

KLACHT BIJ LEVERING

Mocht uw product beschadigd zijn geraakt tijdens het transport of komt niet overeen met uw verwachtingen laat het ons weten via e-mail [email protected] direct na de aflevering.

Gelieve foto van de pakket met label erop en foto van het ontvangen product waar beschadiging duidelijk zichtbaar is, naar ons per e-mail te sturen. 

Wij zullen uw klacht met voorrang behandelen en binnen 48 uur een antwoord geven. Excuses voor het ongemak.